Япон гоймон буюу Удон гоймонтой хуурга хийх жор


ОРЦ : Гахайн мах-400гр, Удэн гоймон-2 ш, Сонгино-80гр, Чинжүү-100гр, Лууван-50гр, Өргөст хэмх-50гр

АМТЛАГЧ : Гахайн мах амтлагч-100гр, Гүнжидийн үр 20гр, Бор элсэн чихэр-2а/халбага, Наран цэцгийн тос-40гр

​ХООЛ ХИЙХ ЗААВАР

АЛХАМ. 1

Мах ногоогоо нарийн хэрчиж бэлтгэнэ.

АЛХАМ. 2

Хайруулын тавгандаа тосоо хийж халаан ногооноосоо эхэлж хуурна.

АЛХАМ. 3

Ногоон дээрээ махаа хийж 5 минут шарж дээр нь амтлагчаа хийнэ.

АЛХАМ. 4

Үдэн гоймонгоо хоолон дээрээ хийж 5 минут байлгасны дараа гахайн мах амтлагчаа хийж хутгаснаар хоол маань бэлэн болно.

АЛХАМ. 5

Амтат хоол бэлэн болно.