Цагаан будаа агшаах хятад , япон арга


Цагаан будааг агшаах хятад , япон арга нь будаагаа хүйтэн усаар хамгийн багадаа 5-7 удаа угааж хүйтэн усанд 30 минутаас 2 цаг сойж дэвтээж байгаад тосгүй давсгүй агшаадаг аж.

Яагаад ингэж олон угаадаг вэ гэхээр будаанд хүнцэл гэх хортой бодис байдаг бөгөөд тэрийг угааж арилгахаас гадна цагаан тундасыг арилтал угааж агшааснаар хятад япончууд цагаан будаанаас болж таргалдгүй гол нууц гэж сонсож байсан .

Яг энэ аргаар агшаахаар будаа ч их гоё болдог юм. Будаагаа хутгахаар ширхэг ширхэгээрээ салаад ямарч цавуулаггүй амттай болдог .

error: Content is protected !!